8 Ekim 2012 Pazartesi

EVDE YAPILACAK DEĞİŞİKLİKLER

Evde yapılmasını istediğim bir sürü değişiklik var ev boya badana olması gerekiyor kapılar eski olduğundan Amerikan kapısı'na değiştirmek istiyorum.Evin birkaç yerinde yapılacak tadilat var.Salonun parkesi değişecek.Yatakodası ve tv ünitesi değişmesi gerekiyor.Evlenirken sekiz sene önce aldığım konsol ve bilimum zımbırtılarından kurtulup sadece bol dolaplı kullanışlı bir tv ünitesine geçeceğim.Balkona bir dolap ,Kapılar ve bu mobilyaları bir tane mobilyacıya yaptırmak istiyorum.Bunun için beğendiğim gördüğüm bir markadan model seçip bazı kısımları renkleri değiştirerek yaptırmak istiyorum.Nisanda bunların hepsine karar verip mobilyacıyla konuşmuştuk fakat o zaman maddi açıdan birtakım sorunlar çıktığı için ertelemek zorunda kaldık.
Şimdi tekrar konuşarak kurban bayramından sonra kesin yapılmaya başlanmasını istiyorum inşallah.Fakat onlar daha detaylı konuşmadık ama fiyatı arttıracaklarını söylediler benimde moralim bozuldu.Bu akşam gelecekler konuşacağız bakalım ne kadar arttırmışlar göreceğiz.İnşallah bizi vazgeçirip başka arayışlar içine sokmazlar

Mobilyacılara ikinciyi gösterdim ama ilkinin renginden yaptırmak istiyorum.İkincisinde birde sol kenarı dolap değilde raf olarak yapılmasını ve Üstteki dolabı baştan sona tamamen kitaplık olarak kullanmak istiyorum.



8 yorum:

  1. çok güzel bir ünite gerçekten. umarım fiyatta anlaşırsınız ve istediğin gibi yaparlar. biz de mobilya siparişi verdik 10 gün önce ve ben çok korkuyorum:)) güzel olacak mı diye endişeliyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah sizin ve bizim mobilyalarda güzel olur moriçe.Bizimde anlaştık kurban bayramından hemen sonra gelip ölçü alıcaklar.

      Sil
  2. çok güzel olacağından kuşkum yok cnm tv üniteleri kullanışlı oluyor hem konsol, hem kütüphane...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol cecilia inşallah kullanışlı olur.Sende evlilik hazırlığında olduğun için mobilya vs bol bol haşır neşir oluyorsundur

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Evet gördüm çok mutlu oldum düşkızı:)Teşekkür ederim
      Sevgiler:)

      Sil
  4. Ooo epey degisiklikler olacak galiba ama olduktan sonrada cok guzel olacak eminim..kolay gelsin simdiden:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet baya bir değişiklik olucak inşallah içime sinecek şekilde olur:)
      Dostbahcesindenlezzetler teşekkür ederim sevgiler

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...