15 Ekim 2012 Pazartesi

DİYETİSYEN ZİYARETİM

Bu sefer pes etmek yok diye yazıp başladığım Diyete başladığımdan beri 2 kilo verdim sağlıklı ve programlı olmak adına (para vermeden olmuyor o ayrı)daha önce gittiğim kilo vermemde desteği olan diyetisyene başladım.Daha önce istediği genel tahlilleri yaptırdım.Sonuçlarımı aldım cumartesi kapısını çaldım.Demir eksikliği-kansızlık problemim'in hala devam ettiğini söyledi.Bu durumunda metabolizmamıda yavaşlatabileceğini söyledi.Bunun için doktora gitmen gerekiyor bu durumda sıkı bir diyet değil çok kilo vermeyeceğin sağlıklı besleneceğin bir diyet vereceğim dedi.Bu arada demir eksikliğim düzelene kadar çay,kahve,bitki çayı yasak dedi.Araya kurban bayramı gireceği için  1 ay sonra gideceğim kontrole.Bu sabahda işyeri doktoruna gittim.Demir eksikliği için ilac, B vitamini ve C vitamin ilaçları verdi.Hepsinide içmem gerekiyormuş.
Tabi bir yandan diyet listemi uyguluyorum.Listemde kuru üzümde var
Diyetisyenim bu listeyle bir ayda 2,5 -3 kilo verebileceğimi söyledi.
Bakalım neler olucak?



7 yorum:

  1. Ah bi gidebilsem eminim ben de de kansızlık, D vitamini felan herşey çıka herhal.

    Geçmiş olsun.
    Hımm kuru üzüm başka??

    Beleşçi anne Çiğdem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sabahlar aç karnına bir bardak ılık su ve üç kuru kayısı var mesela.
      Ama bence ihmal etmeyin.Sağlık ocağında yaptırdım bu tahlilleri.Bence bir sağlık ocağına gidip bunları kontrol ettirin sonrada bir dahiliye uzmanına gösterirsiniz bence

      Sil
  2. Allah kolaylık versin bende göbeğimden kurtulayım diye diyet yapayım dedim ama ben yemek yemeyi seviyorum yaa hem ekmeksizde doymuyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin cemre evet hiç kolay değil.yemek yemeyi bende seviyorum tek avantajım tatlı sevmiyorum

      Sil
  3. o para o ceepten çıkacak illa!!
    karikatürlere bayıldımmm :))

    YanıtlaSil
  4. Bende kendimce diyete girdim. Formülüm şöyle: yediğimin yarısı kadar yerken ekmek hiç yemiyorum. Günde 15-20 dk yürüyorum. Bakalım bişeyler olacak gibi :)

    YanıtlaSil
  5. Umarım istediğin kiloya sağlıklı bi şekilde ulaşmışsındır :) bende başladım emziren anne diyetine şimdilik daha pek veremesemde çabam sonuç bulacak inşallah:)))

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...