26 Temmuz 2012 Perşembe

HAYATIMIN ROLÜ-HALUK BİLGİNER





Dün iftarda mideme bir ağrı girdi birşey yiyemedim yatana kadarda ağrı geçmedi.Şimdi daha iyiyim umarım bu akşam tekrar başlamaz.Eşim aç karnına 2 bardak soğuk su içtiğim için olduğunu söylüyor.Ama bu sıcaklarda en çok susuyoruz ve soğuk içmeyince suya kanamıyor


Malum yaz ayları televizyonun seyredilme oranı iyice azaldı.Gerçi ben kışında televizyonu pek izlediğim söylenemez.Kışında bir dizi takip etmişliğim yoktu.Sevdiğim bir kaç dizi vardı onlarıda denk gelirse ve o an işim yoksa yorgun değilsem izlerdim.Bu haftasonunuda evde geçirmemden dolayı malum oruçken televizyon ile haşır neşir oldum.Ve tekrarı yayınlanan Hayatımın Rolü dizisine rastladım.Ahu arkadaşımızın bloğundaki http://www.duygusalkomedisevenler.com/2012/07/haluk-bilginer-hayatmn-rolunde.html bu yazısındada bahsetmişti.Haluk Bilginer'in oyunculuğunu ,ses tonunu zaten hep beğenmişimdir.Dün akşamda yeni bölümü vardı yine seyrettim.Hangi gün yayınlandığınıda bilmiyordum yine denk geldiHoşuma gitti.Diziyi seyretmeyeniniz varsa
Konusu;

Ela (Ebru Özkan), Müşfik (Haluk Bilginer) 'in ne kadar iyi baba olduğunun farkında olsa da onu çok sorumsuz bulmaktadır. Karısına ve çocuklarına karşı büyük bir sevgi besleyen Müşfik istemeye istemeye Ela 'nın boşanma isteğini kabul eder. Fakat mahkemenin çocukları annelerine vermesi sonucu onlardan ayrı kalmak zorunda kalan Müşfik, bu duruma bir çözüm bulmaya kararlıdır. Ela 'nın evde bir bakıcıya ihtiyacı olduğunu öğrenince hemen bu iş için başvurur. En iyi bulduğu çözüm, dadı kılığına girerek çocuklarının bakıcısı olmaktır.
Haluk Bilginer 'in kadın kılığına girmek için kullandığı maskeler dünyaca ünlü İngiliz makyaj ustası Kristyan Mallet tarafından yapılıyormuş.
Dizinin Robin Williams'ın Müthiş Dadı filminden uyarlandığı söyleniyor.Çocuklar çok tatlı.Çocuklar ile yapılan diyaloglar mesaj verici.


23 yorum:

  1. eşinin dediği gibi aç karnına içtiğin soğuk su yapmış olabilir canım çok geçmiş olsun..şimdi iyi olmana sevindim;)
    hayatımın rölü dizisini bende çok beğenerek izliyorum canım haluk bilgineri beğenirim ama benden çok eşim beğenir....:))ama dün izlemedik ne izledik diye düşünüyorum şuan hee bir yarısma varya eşler katılıyorlar onu izlemiştik..tekrarı olursa izlerim artık..öpüldün canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım umarım bu akşamda aynı durumla karşılaşmam.Bende reklam arasında o yarışmanın sonunda kilo almak için bişiler yerlerken gördüm.geç kalmışım bitmişti aslında seyretmek istiyorum bende o yarışmayı

      Sil
    2. biz çok gülüyoruz canım izlemediysen izlemeni öneririm:)

      Sil
  2. Merhaba Derya. Öncelikle geçmiş olsun, umarım düzelmiştir miden.
    Bende Haluk Bilginer'in ses tonuna ve oyunculuğuna hayran olanlardanım ve bu diziyi çook beğendim. Ailelere en azından biraz mesaj veriyordur diye düşünüyorum.
    İyi akşamlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Gülşah ara sıra ağrısada önceki kadar değil midem şükür.
      Seninde beğenmene sevindim.Değilmi en azından mesaj vermesi güzel

      Sil
    2. Kesinlikle Derya. En azından birçok anne babaya bazı davranışları öğretebilir diye düşünüyorum. Çünkü bazen duymaktan çok görmekte etkili olabiliyor.
      İyi olmana sevindim. Keyifli haftasonları. :)

      Sil
  3. geçmiş olsun...
    diziyi henüz izlemedim ama mutlaka izleyeceğim ;)

    YanıtlaSil
  4. Haluk Bilginer sevdgim bir sanatcidir ve Hayatimin rolunu seyretme firsatim oldu ilk bolumunu evet alinti yapilmis ve tam benzeri Muthis Dadi nin ama olsun..severek izleniyor keyifli bir dizi..Paylasim lar icin tesekkurler sevgiler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dostbahcesindenlezzetler;Ben müthiş dadıyı seyretmedim ama onuda seyredicem yakında.
      Sağol yorumun için:)

      Sil
  5. geçmiş olsun.
    :)
    diziyi izlemedim. bi bakayım.
    ama o film pek komikti.
    mrs. doubtfire.
    :)
    haluk abimiz iyi oynamıştır sanırım.
    ona uygun rol.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bu filmi seyretmedim seyretmeliyim ama tabi:)

      Sil
  6. Çok geçmiş olsun, ılık ballı su mideye iyi gelir, ben bizzat kullanıyorum.

    Bu gün tesadüfen izledim diziyi, hem eğlenceli,izlenebilir bir dizi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Atolye Kedi ;sağol tavsiyeni deneyeceğim.İzlemene sevindim

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...