16 Nisan 2013 Salı

Eminönü Şark Han

Cumartesi günü Efeye sünnet kıyafetine ve ayrıca Şark han'da Sünnet şekeri bakmaya gittik.Sünnet kıyafetini aldık ilk denediğimiz çok yakıştı.Daha sonra Şark Han'da Tv ünitesi içi için aksesuarlar aldım.Fakat orada bebek şekeri için çok çeşit olmasına rağmen sünnet şekeri çeşidi çok azdı.O yüzden başka bir gün de Tahtakale'yede baktıktan sonra karar vereceğim.Ama genel olarak çok güzel bir yer aksesuarlar, takılar, tokalar, bebek şekerleri envai çeşit var.Fiyatları da uygun almasanız da gitmenizi tavsiye ederim.Ben Eminönü'ne yakın oturan biri olmama rağmen böyle bir yer olduğunu bilmediğime üzüldüm.Biz Annem'in beli ağrıdığı için çok fazla gezemedik.Ama oraya girince insan vaktin nasıl geçtiğini anlamaz.Annem sen gazeteci gibi niye fotoğraf çekiyorsun diye şaşırsa da ben  sizlerle paylaşmak için birkaç resim çektim;


 








17 yorum:

  1. ben de kınam için Hinti Kıyafetimi burdan almıştım canım :) çok sevdim Şarkhanı :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa evet o tarz kıyafetlerde var ne güzel sende daha önce keşfedenlerdensin:)
      sevgiler

      Sil
  2. ne güzel bir yer incik, boncuk dolu. tam benlik.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet selma çok güzel böyle şeyler seviyorsan gitmeni tavsiye ederim
      sevgiler

      Sil
  3. ayy sınavlarım bitsin Eminönünü kesinlikle talan etçem =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bencede seviyorsan böyle yerleri gülce bir an önce gitmelisin :)
      sınavlarında başarılar:)
      sevgiler

      Sil
  4. Aslında sünnet için farklı ilginç ürünlerin olduğu dükkanlar var, çeşit olarak da var aslında da. Siz o dükkanlara girmemiş olabilirsiniz belki de canım, çünkü bazıları dışardan çok da anlaşılmıyor burada yoktur denilip geçiliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında dediğin gibi olabilir annem belim ağrıyor dediği için 3-4 tane şeker satan dükkana girdik onlara baktık.Birsürü mağaza var mutlaka vardır aradığım gibi şeyler bir dahammı gitsem acaba?
      teşekkür ederim :)
      sevgiler

      Sil
  5. off ne güzel görünüyor. ne de güzel gereksiz şeyler vardır orda şimdi:))
    mısır çarşısından çıkışa göre tarif edebilir misin şu şark hanı??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma arkadaşımya insanın görünce herşeyden alası geliyor cidden:)
      Ben geç cevap verdim kusura bakma
      Mısır Çarşısı’na Yeni Cami’den girip de sonuna kadar gidip oradaki kapıdan çıkınca kime sorsan size Şark Han’ın yerini gösteriyor. Şark Han, aslında önünden geçsen pek de ilginizi çekmeyecek bir yer. Dışarıdan bakılınca iki katlı bir bina gibi görünüyor. Kapıdan girince anlıyorsun ki kot farkı nedeniyle aslında beş katlı bir bina.

      Sil
    2. teşekkr ederim canım. ilk fırsatta gidiyim ben de:)) eminönündeki çoğu yer dışardan anlaşılmıyor gerçekten. kürkçü han da öyle mesela.

      Sil
  6. Anadolu yakasına taşındıktan sonra oraların yabancısı oldum. Şark hanı hatırlayamadım. Eminönü'ne bir vapur seyahati yapmak iyi olacak galiba, özledim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen yine Anadolu yakasındasın ben çok daha yakınım ama ben yabancısıyım.Havalar biraz daha düzelince bir eminönü gezisi yap sen bence:)
      sevgiler

      Sil
  7. Gazeteci de oldun anne gözünde: ))

    Ben de kendimi kaybedenlerdenim orada. Seviyorum da. Sünnet şekerleri de var diye biliyorum ama çok gezemedım herhalde. Bir kere daha git bence...

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım ya gazetecide yaptı beni:)
      Evet çok haklısın başka bir arkadaşda söylemiş ben yeterince gezemedim ondanda olabilir ben bir daha gitmem lazım ama ne zaman onu bilmiyorum:)
      sevgiler

      Sil
  8. En sevdiğim mekanlardan biridir. Ara ara gider ve muhakkak alacak birşey bulurum. :)))))) Belki birgün karşılasırız orada :)

    YanıtlaSil
  9. Bu hafta içi gitmeyi planlıyorum nasip olursa.Önceden istihbarat toplayayım derken blogunuza denk geldim:)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...