22 Ocak 2013 Salı

İpek ongun'un yeni kitabı ve Kitap hırsızı




Geçen cumartesi Forum istanbul'da D&R'da dolaşırken birden rafta İpek Ongun'un yeni kitabı Yoksa Hayat Gençken Daha mı Zor isimli kitabını gördüm hemen almak istedim.Lise zamanlarımda ipek ongun'un her çıkan kitabını alırım hatta kitabın baş karakteri Serra evlenip çocuğu olana kadar devam ettim diyebilirim.Bu kitap sanki o karakterlerden bağımsız yeni bir kitap gibi görünüyor.Ama olsun yaşımız büyüsede nostaji yapmak adına ,onun kitaplarını okurken aldğım haz için ben her zaman ipek ongun'un kitaplarını okumak isterim Onu elime aldıktan sonra rafta diğer katta methini duyduğum almak istediğim Kitap hırsızı isimli kitabı gördüm onuda aldım.Ne güzelde okunacak listesi yapmıştım ama bunlarıda araya koymak istiyorum
Sevilim canım arkadaşımın verdiği kitaplarını okuyup bitirmek hatta sonrada onun son okuduğu çok beğendiği  Debbie Maccomber'ın Bir dilekle başladı herşey kitabınıda okumak istiyorum.


8 yorum:

  1. Çok güzel seçimler ve bende şuan Debbie Macomber okuyorum çok güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım sen hangi Debbie Macomber kitabını okuyorsun
      sevgşler

      Sil
  2. İpek Ongun benii eskilere götürdü Serra, Sırma ey gidi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi canım nostaji oluyor serra sırma onlar eski günlerimizin kahramanları:)

      Sil
  3. canım benımde ilk okuduğum kitaptır ipek ongun bir genç kızın gizli defteri .. o kitabı okurken hep yatağımda uyuya kalırdım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım benimde öyle.Ben kitabı rafda görünce eski bir tanıdığımı görmüş gibi sevindim

      Sil
  4. sanırım ipek ongun un yaş onyedisini okumayan yoktur ;)

    YanıtlaSil
  5. İpek Ongun'un 2 kitabını okumuştum, bu Serra'nın hikayelerini anlatan... Kitabın içinde insana ışık tutabilecek şeyler var, doğru. Fakat ortalama bir ailede yaşayan kız çocuğuna göre çok farklı bir hayatı vardı Serra'nın. Mesela bruncha gidiyordu Serra. Hayatımda orta okulda öğrendim ben brunchun ne olduğunu... Ve eminimki şu an sokakta dolaşan onlarca insanı çevirip soralım brunc nedir diye "o ne ki?" der... Ben toplumun genelinden uzak olan hayatları okumayı çok sevmiyorum...Bu sebeple serinin geriye kalan kitaplarını da okumamıştım.

    Ama İpek Ongun'un -sanırım ismi Bir Pırıltıdır Yaşamak- diye bir kitabı vardı, onda uygulaması daha mümkün olan ve erişilebilir bir hayettan bahsediyordu. Onu severk okumuştum...

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...