8 Ocak 2013 Salı

Biten tadilatımız ve yorgun ben

Bir haftalık bir aradan sonra ben evime bloğuma geri döndüm.Evimizde tadilat işleri bitti.Mobilyalarda geldi ama eksik kısımları var işin içinde ustalar olurda eksiksiz olurmu?Sürekli şu eksik buda gelecekti demekten yoruldum hava şartları sebebiyle şartları zorlamayalım dedik onlarda zaten şartları hiç zorlamıyorlar.Yalnız tek sorun yemek masamızda yapılmıştı ben eski yemek  masam cam ve büyük olduğu için bıktığımdan küçük olsuın diye ısrar etmiştim.Evet küçük olmuş ama çok küçük olmuş.Mobilyacı sadece malzeme parası alarak masanın üst kısmını büyütmeyi kabul etti bakalım onunda yapılması heralde birkaç ay sürer.
Ama bir çok usta ile savaş halinde olan biz anladıkki kesinlikle hiçbirisinde sorumluluk kavramı yok.Bende akrep burcu insanı olarak hayatta ya hep ya hiç düşüncesindeyim.O yüzden yarım işlerden mutlu olamıyorum:( 
İşini sen takip etmezsen bunuda yapıcaktık ama yapalım getirelim işimiz bitsin mantığı yok.Bu konularda çoookk dertliyim.Fakat neyseki birkaç detay dışında evim ferah güzel oldu.Beyaz kapı,açık renk parke,açık renk duvar boyası vs. evimin ferah ve aydınlık olmasını sağladı.
Bu sırada tabi yılsonu sebebiyle işler yoğundu bir yanda sistem değişikliği,bir yanda efemin hastalanması,bir yandan evi yerleştirmek ,evin temizlenmesini  yılbaşı gecesinin ertesi günü tatil olduğu için ayarlamak ve bunun için birçok kişiye neredeyse yalvarmak beni baya yordu.
Bundan sonraki hedef oğlumun sünnetine hazırlanmak.İzin sorun olduğu için 23 nisan tatilini düşünüp operasyonu o şekilde yaptırıp,sonrada uygun bir yer bulabilirsem mayıs ayında bir sünnet düğünü yapmak istiyorum.




13 yorum:

  1. Canım evin belli ki ışıl ışıl olmuş. Bu ışık hayatınızda da daim olsun. Efe'ye geçmiş olsun.
    Sevgiler canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım bu güzel yorumun için.İnşallah eksiklerde tamamlanır bir an önce.
      sevgiler

      Sil
  2. geçmiş olsun, gözün aydın... zor bir iş başarmışsınız zira ustalarla uğraşmak nasıl bir şey ben de öğrendim bu sne.
    1 yıldır nerdeyse bitmek üzere olan bir evimiz var. kapıları takılsın diye 6 ay bekledik:)) ufak bir tesisat değişikliği için de öyle:)) benim taşınma hayallerim de başka bahara kaldı:)) yaz kalmasa iyidir:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin işiniz çok daha zormuş allah sabır versin.İnşallah tez zamanda tamamlanır taşınır güle güle oturursun canım.
      Sevgiler

      Sil
  3. iyi günlerde kullanın...Ustalar konusunda hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.Kızmasınlar bize ama kendimde ve çevremde süper ustaydı dediğimiz 1-2 kişi var ya da yok...Efe'ye de geçmiş olsun,sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolun.Gerçekten öyle ben hiç birisine süper usta diyemedim varsa öyle biri ne güzel.Keşke hepsinde işini layığıyla yapma sorumluluğu olsa keşkeee
      sevgiler

      Sil
  4. Hadi geçmiş olsun, bundan sonrası önceki kadar üzmez sanırım.
    Bir çok aksilik bir arada gelmiş biraz da yıpratıcı olması bu yüzden.
    Güle güle otur, keyfini sür eşyalarının.
    İnşallah Efe daha iyidir, geçmiş olsun.Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolun gerçekten güzel yorumunuz için.
      İnşallah bir önce eksiklerde tamamlanır bende güle güle otururum:)
      evet birçok aksilik birarada oldu maalesef.
      sevgiler

      Sil
  5. Geçmiş olsun canım...
    İyi günlerde güle güle otur sevgileirmle...

    YanıtlaSil
  6. Insallah tum esyalarda tamamlaninca gule gule oturursunuz yeni tadilat yapilmis evinizde..Umarim Efe iyidir simdi gecmis olsun..sizlerede kolay gelsin onca yorgunluk kosturma hic kolay degil ama sonrasinda rahat edeceksiniz keyfini cikaracaksinizdir sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah canım keyfimizi süreceğimiz günler gelir şimdi biraz yarım keyif.
      Bende akrep burcuyum bana göre ya hep ya hiçdir.Tamamlanmayınca mutlu olamıyorum

      Sil
  7. canımmmmm gözüm korktu bu ustalardan yaza ben bittim sanırım..
    hersey üst üste gelmesi seni biraz yıpratmış canım ama neyseki bitti sayılır ufak tefek eksiklik dışında şimdi pırıl pırıl evinizde sağlıkla huzurla oturmak nasip olsun canım benim ..efeye noldu üşüttümü ??

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...