6 Temmuz 2012 Cuma

CUMA

Bugün Cuma Allah dualarımızı kabul etsin.Bu iki hafta benim için çok yoğun bir hafta hem yöneticimizin izinde olması,hem aldığım acı haber,bu sebeple gittiğimiz uzun yolculuk gidiş ve dönüşleri,hemde aysonu yoğunluğu derken ciddi anlamda bir sene içinde çok yorulduğum ve en uzun geçirdiğim haftalar sanırım.Kandilde amcamı aradım çok güzel konuçtuk bu durum azda olsa içimi rahatlattı.Yunus'un yedisi dün okundu.

Oğluşumu özledim yarın sabah yanına gidicem haftasonunu onunla geçiricem.Zaten Salıda o eve dönecek.Bizde o yokken hem benim sıkıntılarım sebebiyle eve sığamamam sebebiyle genelde bu haftayı hep dışarıda geçirdik.Bir önceki akşam eşimin ailesine kandil için gittik onlarada uzun süredir gitmiyorduk.Baya bir sohbet ettik.Eve geç döndük.

Dünde ortaköy'e gittik.Ben ortaköy'ü çok severim.Giderken çok yoğun bir trafik vardı.Ortaköy'de çok kalabalıktı.Artık İstanbul'da gezmenin çokda keyifli olmadığının farkına vardık.
İstanbulda yazları trafik rahatlardı ama bu sene hiç rahatlamadı.Yapılan yol çalışmaları ,Ramazan'ın Temmuz ayına gelmesi sebebiyle İstanbul tarfik yoğunluğu azalmayıp aksine artmıştı.Ortaköy'de boğaz turu yaptık.Boğaz turunun iyi geldiğini söyleyebilirim.Sonrada eve döndük.

Eve geldiğimde yatmaktan başka hiç birşey yapamıyorum.Bu akşam bir yere gitmeyip artık evi toparlamam ev biraz dinlenmem gerekiyor.Yarın sabah kahvaltıya oğlumun yanına Silivri'ye gideceğim.Pazar günüde isterse onuda alıp istemezse onsuz döneceğiz.Pazartesi yöneticimiz izinden dönüyor.İnşallah o yokken yaptığımız işlerde bir hata yoktur

Tekrar Hayırlı Cumalar kendinize iyi bakın.

8 yorum:

  1. canım sanada hayırlı cumalar olsun..iyi yapmışsınız gezmekle bende çok severim ortaköyü.. sahildeki tüm semtleri severim zaten:)) uzun zamandırda ortaköye gitmedim..biz daha çok emirgana yeniköye ve bebeğe gidiyoruz trafiği daha rahat oluyor bir parça oranın..istanbul artık yaz kıs hafta içi hafta sonu aksam saatı sabah saatı hep trafik:))ne güzel oğlucuguna kavusuyorsun yarın..:))keyifle geçirceğin bir hafta sonu diliyorum canım sana..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevilcim geç yazdım ama bende sahildeki semtleri çok seviyorum dediğin gibi emirgan yeniköy bebek harika.oralarada gitmek lazım

      Sil
  2. Hayırlı Cumalar diliyorum ben de. Yoğun bir hafta sonu olacak gibi, şimdiden iyi eğlenceler, mutlu, huzurlu bir hafta sonu diliyorum.

    YanıtlaSil
  3. Yanıtlar
    1. yemezmiyiz hatta tadı damağımızda kaldı yine gideceğiz

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...