19 Şubat 2013 Salı

Bizden ve Instagramdan

En son yazdığım posttan sonra oğlumun az biraz öksürüğü vardı baya çoğaldı.Hatta cuma günü işe gelemedim.Gece sabahlara kadar öksürüyordu Alerjik bronşiti olduğu için öksürüğü başladığı zaman kolay kolay geçmiyor .Doktorun verdiği ilaçlar dışında zencefilli ballar,Keçiboynuzu pekmezi özü verdim.Burnuna okyanus spreyi,gece gelen öksürük krizlerinde ayağının altına vicks sürdüm onun çok faydası oldu en azından öksürük krizini o an atlatmak açısından diyebilirim.Ihlamur içirdim falan buna rağmen 1 haftada ancak geçirebildim.İlk defa dün gece oda bende deliksiz uyudum.Hastalığı az az çarşamba başlamıştı ama benim takviyelerimle toparlamıştı ama perşembe günü okulda trambolinde zıplayıp terleyince ve muhtemelen onuda soğutunca öksürük akşam başladı gece sabaha kadar devam etti.Sabah direkt doktora gittik.Sonunda baya azaldı dün.Bugün 1 haftadan sonra okula başladı bende moral olarak biraz kendime geldim.
Bu son zamanlarda ınstagram'ada mutlaka her gün bakar oldum.Hatta orada paylasımlarımda oluyorum oradanda birbirimizi takip ettiğimiz blogcu arkadaşlarımızda var ama bilmek isteyenler icinde ınstagramda kullanıcı adımda :hayatpaylastikca.
Bu aralar orada paylaştığım birkaç resim

kocamın sevgililer günü hediyesi

Hastalıktan nerelere yataacağını şaşran oğlum en son tv ünitesinde henüz konulmamuş tv'nin yerinde sızmış

Annaannesi mantı yaparken illa karışıp kendisine börek yaptı

Annaanneye gittiğimizde adaşımız olan kuşumuz Efecik

Okuldaki biricik kankimiz ile sarmaş dolaş


22 yorum:

  1. Allah bağışlasın canım çok tatlı bir oğlun var :) pastanı da çok beğendim Sevginiz daim olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım eşim pembe rengi çok sevdiğimi bildiği için böyle almış beğenmene sevindim teşekkür ederim güzel yorumun için:)
      sevgiler derya

      Sil
  2. Maşallah çok tatlı =) kuş efede çok tatlıymış kerata

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım.Dimi bayılıyor efede annemlerede bir nefes oluyor :)
      sağol sevgiler derya:)

      Sil
  3. öncelikle geçmiş olsun hastalığı atlatmışsınız sevindim... pastanız gibi renkli ve her daim tatlı olsun sevginiz ;) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım evet çokür atlattık sayılır.Ne güzel bir dilek .amin .teşekkür ederim :)
      sevgiler derya:)

      Sil
  4. çokkk geçmiş olsun cnm. bende birkaç gündür öksürüyorum. doktora da gidemedim. aferin falan içiyorum. inatçı öksürüğüm var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçmiş olsun canım ihmal etme.Zencefille balı karıştırıp hergün sabah mutlaka en az bir kaşık al .Faydası oluyor rahatlatıyor.
      sevgiler:)Derya

      Sil
  5. Canım çok geçmiş olsun çocuklar hasta olunca insanın morali tamamen gidiyor Allah yavrularımıza sağlık versin,bu arada pasta çok güzel görünüyor en kötü gününüz böyle olsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım ya aynen moralim tamamen gidiyor.Amin canım.Sağol canım pastayı beğenmene sevindim bende beğendim.sevgiler derya:)

      Sil
  6. bir meleğin günlüğü19 Şubat 2013 11:30

    geçmiş olsun canım ya üff bu çocuklar hep terleyipi soğuyunca hasta oluyorlar.Ateşeten sonra terlemekte iyi değil çocuklar için..neyse toparlamış Efecik..Ayy o ne Tv ünitesindeki haline bittim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım neyseki atlattık çok şükür bu kış böyle biter inşallah :)
      Teşekkürler sevgiler:)

      Sil
  7. Canım Deryam Efenin daha iyi olmasına çok sevindim,kıyamam nasılda uyumuş orada nekadar hırpalıyordur öksürük onu..:(yerim onun börek açan o tatlı ellerini nasılda yakışıyor :))
    pastanda çok leziz görünüyor canım:))
    iyiki varsın seni çok seviyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım evet öksürük baya hırpaladı onu akşamları 6da uyuyordu ama gece uyuyamıyordu.İşte böyle sızıyordu canım.bende seni canım çok seviyorum sağol.

      Sil
  8. Çok geçmiş olsun çocuklar hasta olunca daha da üzülüyor insan :( Daha iyi olmasına sevindim daha uğramaz inşallah hastalık falan.. Çok tatlı Efe maşallah! Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım.İnşallah bir daha uğramaz hastalık.İnsan çocuk hasta olunca keşke ben oluyumda o olmasın diye düşünüyor o kadar yıpranıyorki

      Sil
  9. Oglunuz cok tatli masallah..Gecmis olsun..cocuklar hasta olunca anneler cok uzuluyor..keske hic olmasalar..Resimlerdeki tv. dolabinda yatmis olani ilginc:) ..canim..nerelerde uyumus..sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağolun:)keşke hiç olmasalar ama işte.Hasta olunca hem onlar hem biz yıpranıyor.
      Hastalıktan sızdı oralarda işte:(
      sevgiler derya:)

      Sil
  10. ayy canım yaa yattığı yere bakın. Anlıyorum onu ben öksür öksür zatüre olmuştum ve aynen böyle ne yapsam nerede yatsam olmuştum çook geçmiş olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol caım işte hastalıktan oralarda sızdı.Sanada geçmiş olsun öksürük kötü bir hastalık insanı cidden çok yıpratıyor ben öksürük duyduğum zaman tüylerim diken dilen oluyor
      sevgiler

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...