26 Kasım 2012 Pazartesi

En Güzel Haftasonlarından Biri

Cumartesi günü Efeye söz verdiğim üzere onu Fatih Belediyesinin kültür merkezine tiyatroya götürdüm.Bu arada şöyle bir bilgi paylaşmak isterim Belediyelerin Kültür Merkezlerinde çocuk tiyatrolarına ücretsiz olarak sahneleniyor.Kahramanlar Kumpanyası isminde bir oyuna gittik.Oyunda Keloğlan,Nasrettin Hoca ,Karagöz Hacivat vardı.Efe çok memnun oldu.




Babamız tiyatroya götürdü sonra tiyatrodan alması için gelmesini beklerken üst katta kütüphane olduğunu öğrenince direkt yukarıda kütüphaneye çıktık.Güzel bir kütüphaneydi.Kitap konusunda açgözlü olan ben kütüphaneye nasıl üye olabileceğimizi kaç ödünç kitap alabileceğimizi öğrendim


Daha sonrada eşim oradan alıp bizi çok sevdiğim blogdan tanıştığımız Sevil'in evine bıraktı.Sevilcim canım benim kalbi güzel gönlü güzel arkadaşım bizi çok güzel karşıladı.Canım arkadaşım yorulmaması için  o kadar şart koşmama rağmen  bizim için çok güzel şeyler hazırlamış yorulmuş.Diyetimi birazda bozarak afiyetle yedik.Damla sakızlı kahvemiz eşliğinde çok güzel sohbetler ettik sanki yeni tanışmış değilde yıllardır tanışıyor gibiydik.Halbuki ikinci görüşmemizdi.
Oğluşum sevil ablasını çok sevdi hiç sıkılmadı sevil ablası bir dediğini iki etmedi hatta daha efe sıkılmadan o bilgisayarda oyun açtı çizgi film açtı ve bu ilgiden şımaran oğlum koltuk minderlerini yerlere üstüste dizmeye başladı.Ben çok kez uyarsamda sevil ablası hayır elleme ben rahatsız olmuyorum dedikçe efe daha bir rahatladı yayıldı:)






Hatta eşim gelince apart topar çıktık ve ben  toplayamadığıma çok üzüldüm rahatsız oldum
Sevilde blogunda bu güzel günümüzü paylaşmış onuda tanımak isteyenler http://sevilindenizi.blogspot.com/
.
Cumartesi günü evden sabahtan çıkmamın cezası olarak pazar günü evde bilfiil çalıştım.Evi temizledim Yaprak sardım.Pırasa yemeği yaptım.Domates çorbası yaptım.Dün akşam yemeği için balık ve salata hazırladım derken akşam saat sekiz olmuştu.Ama neyseki hafta içi yemek problemi olmayacağı için içim rahattı.Ellerimle sardığım etli yaparak sarmamın fotoğrafınıda çektim







16 yorum:

  1. sevilden aldık haberleri:))güzel bir gün olmuş ne güzel:))
    bu arada benim çekilişim var gelsene:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım.Çekilişine katıldım zaten:)

      Sil
  2. çok güzel bir post olmuş.tiyatroyu paylaştığın için ayrıca teşekkürler.bi haber yaşıyoruz.çocukları sinemaya götürüyoruz ama tiyatronun yeri ayrı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim bende oğlum alışsın tiyatro seyretmekten keyif alsın istiyorum tüm çocuklarında alışması için güzel bir uygulama.Bu yüzden paylaşmak istedim.
      Teşekkürler
      sevgiler

      Sil
  3. Tiyatro gerçekten çok önemli, aslında hayatımda topu topu 2-3 kez gitmişimdir ve her seferindede hayıflanmışımdır daha fazla gelmek gerek gibisine, cidden çok güzel birşey canlı performans her zaman daha değerlidir. Konserlerde öyle neyseki konserlere daha çok gitmeye çabalıyorum, çocuklara küçük yaşta aşılamalı sosyalleşmeleri içinde çok önemli.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet arkadaşım tiyatronun yeri çok ayrı maddi açıdan özel tiyatrolar çok uygun olmasadadevlet ve şehir tiyatroları çok uygun gerçekten.Her ay en azından rutine bağlayıp bizde bir oyuna gitmeliyiz

      Sil
  4. düşünceli arkadaşım benim inan hiç yorulmadım aksine herseyı zevkle hazırladım :))
    seninle zaman geçirmek gerçekten çok keyifli canım..:)herzmana beklerim sizi :))
    Sevil ablasıda Efeyi çok sevdi :))Teyzesimi demeliydim yoksa :))
    hamaratım benim dün nelere yapmıssın :))en sevdiğim yemektir etli yaprak sarması yanındada yoğurt ohh mis gibi..ellerine sağlık hayatım nefis görünüyorlar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim sağol bundan sonra sık sık görüşücez inşallah canım.
      Bende bir aksilik olmazsa sana etli yaprak sarmamdan yapıcam:)

      Sil
  5. Çok keyifli geçmiş haftasonunuz. Sevil'de de okudum. Çok güzel dostluklar kurulabiliyor blogerlar arasında.
    Ellerine sağlık sarmalar harika görünüyor.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol arkadaşım çok keyif aldım bu arada belki birgün bir sürü blog arkadaşımız toplantı yaparız:)
      Sarmalar ile güzel yorumun için teşekkür ederim

      Sil
  6. Sarmalar süper görünüyor, ellerinize sağlık ;)

    http://tidyghost.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. güzel bir gün geçirmişsiniz. Sizin adınıza sevindim. Sarmalar nefis görünüyor. Etli sanıyorum. Öf etli yaprak sarmasına bayılırım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim sağolun Etli evet bende etli severim
      sevgiler derya

      Sil
  8. CANIM ÇOK GÜZEL ELELRİNE SAĞLIK

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...