4 Haziran 2012 Pazartesi

GEÇEN HAFTAKİ İZMİR GEZİMİZ

Geçen hafta pazartesi gününüde izin alarak daha öncede bahsettiğim gibi,Annem eşim ve oğlum ile  kardeşim ve  eşinin yanına İzmir bornova'ya gittik.Sakin ve güzel bir yolculuk geçirdik
Hatta yolda Hande altaylı-Kahperengi kitabının yarısına bile geldim.
Ulusoy susurluk tesislerinde kahve içtik
İzmire vardığımız ilk akşam dinlendik 1aydır görüşemiyorduk bol bol sohbet ettik.Efe dayısı ve babası ile birlikte şantiyeye gitti küçük mühendisin resimlerini çekmişler.









Akşam yorgun olduğumuz için dışarı çıkmak istemedik.Ertesi gün kordon ,konak falan bolca gezdik

Pazara uğradık.Daha sonra kardeşim bizi evinin yakınında bir yere pikniğe götürdü mangal falan derken baya keyifliydi.Akşamda Forum Bornova Alışveriş Merkezine gittik gezdik efe çocuklar için bölümünde baya eğlendi.Tramplende zıpladı



.Sabahda 10 gibi yola çıktık akşam 5 gibi istanbul'a giriş yaptık ve köprü trafiğine yakalandık sıkıldık yorulduk evimize vardık:)









7 yorum:

  1. 2008 senesinde Urlaya tatile gitmiştik, ufak şirin bir belde hala aklımız orada en kısa zamanda tekrar gitmek istiyoruz bu arada kahveler çok güzel görünüyor, afiyetler olsun :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende urla'yı merak ediyorum eylülde kuşadasına tatile gidicez orayada gidebilme imkanımız olsa görmek isterim.Kavak yelleri dizisinde urla'yı hep gösteriyordu eşimle çok hoşumuza gidiyordu

      Sil
  2. Urla'ya giderseniz mutlaka Giorgos Seferis'in evine uğrayın. Katmer, kumru deneyin =)
    İskele (skala) de balık yemek pek keyiflidir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim özlem gittiğimde tavsiyelerine uyacağım helede konu yemek olunca dinlememmi:)

      Sil
  3. Güvendik köyüne gün batımında gidin muhakkak. Biri yakanıza yapışıp, hava sıcak buyrun gelin bahçede tarçın şerbeti için, serinleyin derse eğer o annemdir =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçektenmi ?Ne güzel misafirperver bir aileniz var:)Bayılırım öyle insanlara:)
      Bunu duyduktan sonar buralara gitmek için dahada heyecanlandım.İnşallah bir gün gideriz annenizin tarçın şerbetini içeriz:)çok teşekkür ederim yorumunuz için:)

      Sil
  4. şimdi, bizim Çeşmealtında bir kasabımız var. Sağolsun, geçerken istediklerimizi eve bırakır. Bir oğlağın yarısını getirmişti,yaka paça aldım adamı içeri (!), buyur soğuk tarçın şerbeti,üstüne limonçello, yanına Girit kurabiyesi.
    sadece bizim aile değil ama Giritlilerin çoğu böyledir; paylaştıkça mutlu olur.

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...