4 Kasım 2013 Pazartesi

Hediye Önerisi




Haftasonu yine yorucu geçti ve yine Yorgun bir Pazartesiye başladık.Cumartesi günü sabah ilk işimiz doktora gidip ikili test yaptırmaktı.İkili test'te belki bebeğimizin cinsiyeti öğreniriz diye hevesliydik.Ama doktor söylemedi pozisyonundan dolayı kordon bizi yanıltıyor şu anda ne söylesem yanlış olabilir dedi.Ben her ne kadar tecrübelerinizden dolayı hiç yakın bir tahmininiz yokmu desemde öğrenemedim.İlk hamileliğimde bu kadar merak etmemiştim.Ama önümüzdeki ay umarım öğreniriz.İkili test sonuçlarınıda haftaya alıcaz umarım güzel sonuçlar çıkar.
Doktordan çıkınca eşimle güzel bir kahvaltı ettikten sonra işe doğru yol aldım saat 4'e kadar işte internette gezindim diyebilirim iş aslında yoktu ama neolur neolmaz diye çağrıldım.
İşten çıkar çıkmaz Forum İstanbul'a alışverişe doğru yöneldik.Efe'nin pantalona pijamaya ihtiyacı vardı onları aldık.Efeye diyorum ki hep sana alışveriş yapıyoruz eee oğlunuz iyi yaşasın diye birşeyler almanız gerekiyor diyor.
Bu arada Fransaya gitmemize 10 gün kaldı kuzenimle yazıştık Fransada bulamadığınız canınızın istediği türkiyeden ne istiyorsanız getirelim söyleyin neolur desemde burada yok yok derya bir tek siz eksiksiniz diyerek söylemedi.Biz önümüzdeki cumartesi günü hediye olarak Taze kuru kahve lokum almak için Eminönüne gidicem ama ben daha başka neler alabilirim diye düşünüyorum sizin bir öneriniz varmı ?
Yurtdışında yaşayan veya yurtdışında yakınları olan  blogcu arkadaşlarım daha fazla önerisi olabilir diye düşündüm.


7 yorum:

  1. Kuruyemiş almayı unutma en güzeli Türkiye'de :) Bir de ilk defa gidiyorsan ve inanıyorlarsa şöyle güzel eve asabilecekleri bir nazar boncuğu. Ben bayılyorum mesela hem dış kapının üzerinde var hemde evde asılı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bizde düşünmüştük kuruyemişde ihtimallerden birisi.Nazar boncuğuda güzel fikir.Teşekkür ederim Şafak güzel önerilerin için:)
      sevgiler

      Sil
  2. ablacım hamilesin uçağa binmen yasak degil mi ???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok canım bir sıkıntı doktora sordum o ilk aylarda ve son aylarda.Biz çok şükür ilk 3 ayı bitirdik.
      ÖPTÜM

      Sil
    2. tamam o zaman ablacım git eglenmene bak :) öptüm

      Sil
  3. Ne kadar güzel söylemiş Efe oğlunuz iyi yaşasın die tabiki alacaksınız,canım bence kahve nin yanında birde osmanlı kahve fincanı takımı alabilirsin güzel olur hediye almak çok güzel bir şey bende bayılırım hediye almaya ve de bana alınmasına ,bu arada iki testten inşallah çok güzel sonuçlar alırsın çok öptüm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok sağol osmanlı kahve fincanı gerçekten iyi fikir cumartesi onada bakıyım.İnşallah canım güzel sonuçlar alırım:)

      sevgiler

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...