24 Ekim 2013 Perşembe

Bepanthol Pişik Merhemi



Bebek cilt bakımı deyince akla vücut losyonu, masaj yağı ve en önemlisi pişik ürünü gelir. Losyon ve masaj yağı daha keyfi kullanılsa da pişik ürünü daha dikkatli seçilmesi gereken bir ürün kanımca.

Ara ara bezi bırakmayan her çocukta olduğu gibi bizde de pişik problemi yaşanıyor. Bunu önlemek için tavsiye edilen ise pişik olduktan sonra değil, her alt değişiminde pişik ürünü kullanılması. Bepanthol Pişik Merhemi ise güvenle kullanılabilecek bir ürün. Neden mi?

Pediatrik Dermatoloji Uzmanı David Atherton’un başkanlığını yaptığı uzman panelinde, ideal bir pişik ürünü için 7 İDEAL ÖZELLİK tanımlanmıştır. Bepanthol Pişik Merhemi, bir pişik ürünü için uzmanlarca belirtilen 7 İDEAL ÖZELLİK’in tamamını karşılamaktadır: Koruyucu madde içermemesi, parfüm içermemesi, antiseptik içermemesi, nem kapasitesinin iyi durumda tutulması, etkililiğin ve güvenilirliğinin bebekler üzerinde yapılan çalışmalar ile kanıtlanmış olması, potansiyel zehirli maddeler içermemesi, katkı maddesi içermemesi.

Bepanthol Pişik Merhemi cildi hem nemlendiriyor hem de pişiği koruyucu özelliği sayesinde engelliyor.
İçeriği, bebeğin pişiğinin bakımı ve oluşumunun önlenmesi için özel olarak oluşturulmuştur. Bepanthol Pişik Merhemi, Provitamin B5 ve Lanolin içerir. Cildi nemli, pürüzsüz ve yumuşak tutarak doğal bir bakım süreci oluşturur. Şeffaf yapısı sayesinde, bebeğin ince ve hassas cildinin nefes almasını sağlayarak en hassas cildi bile çiş ve kaka gibi tahriş edici maddelerden ve sürtünmeden korur.
Anneler için artılarından bir tanesi de yapışkan olmayan yapısıyla bebeklere rahatlık, annelere de kolay temizleme imkanı sunar. Çinko oksit içeriği nedeniyle pek çok pişik ürününü temizlemek pek de mümkün olmuyor.

Daha fazla bilgilenmek ve pişik ile ilgili sorularınıza cevap bulabilmek için: www.bepanthol.com.tr
Ürünü eczanelerden temin edebilirsiniz.

İçerik: http://nils-mum.blogspot.com

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...