15 Mayıs 2013 Çarşamba

Harbiye Açıkhava Yaz Oyunları

Bu ara daha öncede söylediğim gibi çok yorgunum ve halsizim.Geçen cumartesi Sünnet mevlüdümüzü çok şükür okuttuk.Evde 35 kişi misafir oldu.Annem zeytinyağlı yaprak sardı Teyzemin kızı sabahtan gelip irmik helvası yaptı.Dışarıdan Kıymalı pide yaptırdık ve ayranları aldık.
Böylece ben hiçbirşey yapmadım.Ama sabah kalkar kalkmaz temizlik yaptım evi toparladım.Öğleden sonrada hiçbirşey yapmasamda sırf kapı aç hoşgeldin güle güle faslı bile yeterince yorucuydu sürekli ayaktaydım.Ama çok güzel oldu herkes evimizin yeniliklerini,İkramlarımızı çok beğendiler.Hocamızda çok güzel okudu ağzına sağlık.Böyle zamanlarda kim dost kim akraba kim hata arıyor kim destek oluyor kim aslında yakın ama kim değil belli oluyormuş.Gerçekten çok iyi anladım.
Birde düğünümüze 10 gün kaldı ondada yanımızda yakınımızda olan tüm dost akraba ve arkadaşlarımızı göreceğiz bizde onların iyi ve kötü günlerinde yanlarında olacağız.
Bu arada gezmelerimizdende kusur kalmıyoruz Pazar günü Büyükçekmeceye sevdiğimiz arkadaşlarımızla buluşmaya gittik çok güzel bir gün geçirdik.
Size güzel bir etkinlik haberimiz var.Kış tiyatro sezonu malum kapandı.Artık İstanbul Büyükşehri Belediyesi bazı tiyatro müzikal oyunları Yazında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesindede oluyor.Geçen yaz değil ama önceki Yaz İstanbul Efendisine gitmiştik çok beğenmiştikçTavsiy eederim.Bu senede Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım oyununa Rezervasyon yaptırdık.Arkadaşlarımızla gideceğiz.İnternettende hem rezervasyon yapılıp hemde satın alınabiliyor
Sizede etkinlik program bilgilerini vereyim.








2 yorum:

  1. Allah kabul etsin Derya. Askerliğini de tezkeresinide vede okuduğunu da görün.
    Böyle zamanlarda neler neler yaşanıyor değil mi? Gelenler gelmeyenler, özellikle çağrılmayı bekleyenler....
    Açık hava tiyatrosunu çok seviyorum. Belki karşılaşırız oralarda.
    İyi akşamlar.

    YanıtlaSil
  2. Tiyatro ile ilgili bilgi paylaşımı için teşekkürler. Her hafta sonu tiyatroya giden oğlum ve benim için çok faydalı oldu. Bana da beklerim. kumtanesiyiz.blogspot.com

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...