26 Mart 2013 Salı

Serenad ve Dikkat Bebek Var

Cuma akşamı sesim iyice kısılmış bir şekilde işten çıktım evede gidip hemen yattım.Cumartesi Pazar dinlendim sonrada iltihap kulağımdada başladığı için işe pazarteside gelemedim.Doktora gittim.Evde Bol bol yattım dinlendim uyumadığım ve gözümün açık olduğu zamanlarda bir kitap bitirdim ve film seyrettim.Aslında dinlenmek iyi geldi ama hala kendime gelebilmiş değilim halsizim.
Serenad-Zülfü Livaneli kitabını ne zamandır okumak istiyordum.Sevil arkadaşım evine gittiğimde bana okumamı tavsiye edip verdiği kitaplardan biriydi.Kitabı çok beğendim Elime aldım iki günde bitirdim.Birçoğunuz okumuşsunuzdur bloglardanda bu kitap hakkında tavsiye çok duymuştum.Ama okumayanınız varsa mutlaka tavsiye ederim.

Birde Dikkat Bebek Var isimli filmide yine birkaç blogdan tavsiyesini duymuştum.
Filmi seyrettim eğlenceli keyif aldığım bir filmdi.
Konusu:
Doğumlara çeyrek kala yolları kesişen 5 çift aynı dönemlerde bebek beklemenin heyecanını ve sevincini yaşarken, hamilelik sürecinin sıkıntılarına beraber göğüs geriyor, en mutlu anlarına beraber şahit oluyorlar. Ve bu süreç hepsine şunu öğretiyor: sen ne kadar plan yaparsa yap, hayat en beklenmedik şeyleri önüne koyar!
Film, Heidi Murkoff’un kaleme aldığı ve dünya çapında çok satan kitaplar arasında gösterilen "Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler" adlı kitaptan Shauna Cross ve Heather Hac tarafından uyarlanmış. En son 2009'da çektiği ve Robert De Niro'nun başrolde olduğu Herkesin Keyfi Yerinde (Everybody is Fine) ile kamera arkasına geçen Kirk Jones'un yönetmen koltuğuna oturduğu bu romantik komedide Elizabeth Banks, Brooklyn Decker, Genesis Rodriguez, Jennifer Lopez, Dennis Quaid, Cameron Diaz, Anna Kendrick gibi yıldızlar bir araya geliyor.

2 yorum:

  1. Geçmiş olsun, şimdi iyisinizdir inşaallah. Serenad'ı okumak bana da bir türlü kısmet olmadı. Başka kitaplara öncelik verince arkaya kaldı.
    Tavsiyeler için teşekkürler:) Tekrar geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  2. Öncelikle geçmişler olsun...
    Serenad'ı yaz tatilinde 4 gün gibi kısacık bir sürede okumuş ve resmen bitmesin diyeua etmiştim :( Zira çok güzeldi! :) Sizin de beğendiğinize sevindim :)
    Filmi ise mutlaka fırsat yaratıp, seyredeceğim :)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...