7 Haziran 2012 Perşembe

YENİ KİTABIM




Dün markette evin birkaç ihtiyacını alacakken gözüm kitaplara takıldı pardon gözümü kitaplardan alamadım diyebilirim:) Evde okuyamadığım kitap varken almamam gerekiyordu Fakat cüzi fiyatlarla satılan kitaplar bizi almayacakmısın diye sanki sesleniyordu:)Neyse içlerinden bir taneyi seçtim hem onların hem benim gönlüm oldu:)

Filmide olan ama seyredemediğim Jane Austen-Aşk ve Gurur isimli güzel kitap gözüme takıldı.Hep okumak istiyordum evet arşimede oda girdi ne zaman kısmet olacakda okuyacağım bakalım


8 yorum:

  1. Canım seneler önce okumuştum bu kitabı:)))Genç kızken çok kitap okurdum şimdi bana gün yetmiyor.
    Ama bende yeni bir kitaba başladım inşallah eski kitap okuma alışkanlığımı kazanırım.
    Ye Dua Et Sev
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet sorumluluklar artınca kitaba ayırmak zor oluyor maalesef.Elindeki kitabı seversen eğer ardı arkası gelebiliyor bazende bir kitabı sevmeyince kopuyorsun ara veriyor insan uzun süre.Bana öyle oluyor bazen.Ye dua et sev kitabıda filmide var benim onuda ele almam lazım inşallah

      Sil
  2. Bayılırım Jane Austen'e. Neredeyse tüm kitaplarını okudum, filmlerini seyrettim. Yine de seyredebilir, zaman zaman dönüp dönüp okurum. Zevkli okumalar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolun:)Oooo ne güzel bende filmini seyredip tüm kitaplarını okumak istiyorum inşallah

      Sil
  3. Çok güzel, etkileyici bir aşk hikayesi ben kitabını okumadım ama filmini izlemiştim. Bu arada kitabını okuduysam filmini izlemiyorum, filmini izlediysem kitabını okuyamıyorum. Çünkü birebir tutmuyor, hayal kırıklığı yaratıyor bende. Bu arada kitaplar konusunda hemfikiriz sanırım alışverişe çıktığımızda , markette olsun kitabevlerinde olsun mutlaka ama mutlaka bir tane almadan çıkmam, eşim alıştı artık bu duruma:)) yorum yapmıyor.O da yetmez internette online kitap satış sitelerini her zaman tararım , indirimleri takip ederim,tavsiye ederim, siz belki almaya çıktığınızda kitapları taşıyamayabilirsiniz ama eve koliyle gelince müthiş oluyor kutuyu açtıktan sonraki kitap kokusunu dünyanın en pahalı parfümüne değişmem :)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen nasılda sanki benim duygularımı anlatıyorsun kitaplar konusunda.O zaman bu indirimleri fırsatları kitaplar konusunda paylaşalım birbirimizle yelda:)Madem bu kadar hemfikiriz kopmayalım bu konuda özellikle:)

      Sil
  4. en sevdiğim eserlerden biridir. Filmini dizisini izledim ama hiçbiri kitabı kadar etkilemedi beni.

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim yorumun için:)Bu kitaba çok övgü oldu bir an önce başlamam gerek:)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...