7 Haziran 2012 Perşembe

SABAH PROBLEMLERİMİZ

Bugün sabah ve hemen hemen çoğu sabah EfE ile kıyafet problemi yaşıyoruz.Anneler genelde kız çocukları ile bu problem yaşadığını söylerler.Efe her sabah bunu giyemem şunu giymem bu şık değil diyerek hergün bu konuda sorun çıkarıyor.


Eğer akşamları kıyafetimizi seçersek ancak o zaman sabah problem yaşamıyoruz.Ama genelde Şimşek McQueen resimli kıyafetleri giymeyi tercih ediyoruz Hergün yarım saat dil dökmek beni deli ediyorHatta bazen istediği kıyafeti 3-4 gün üstüste giymek istiyor.




Bugün okula öğretmenine mesaj attım.Efe bu ara okulun son zamanları olduğu için sıkıldı gelmek istemiyor kıyafetlerle ilgili problem çıkarıyor efeye okulun gösteri zamanına yani okul bitene kadar 15 gün şık olduğunu söyleyebilirmisiniz diye yazdım Kız eminim okuyunca bu kadın ne diyor ya demiş olabilir.


Annelerin bazen çocukları için her türlü saçmalama hakkı vardır değilmi:)

6 yorum:

  1. Annesi Efe her zaman çok şık. : )
    süper valla, annelik böyle işte. ileride ihtiyacım olursa diye mesajdaki fikri beynime not eetim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim edin tabi bazen lazım oluyor yaşadığınız olaylarda beynimize not ettiğimiz şeyler bazen cuk oturuyor:)

      Sil
  2. Bir Okul Öncesi Öğretmeni olarak öğretmenin ne demek istediğinizi tam olarak anladığına ve uyguladığına eminim :D çok basit bir gönül almadır ama çok işe yarar, keşke her yerde sizin gibi bilinçli anneler olsa hayat ne kadar da güzel olurdu :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim bir öğretmenden bir yorumu olmak benim için çok güzel gerçekten

      Sil
  3. Artık şıklığın kızı erkeği kalmadı Derya. Benim oğlum 3 yaşında ama geçen alışverişe gittik LC'ye Ergin'e bir t-shirt aldım sen git sarı üzerinde en hızlı anne benim annem yazan arabalı bir t-shirt aldırdı bana bunlara ben şaşırmıyorum artık, küçük te olsalar başlı başına bir birey artık onlar:)))Allah bize kolaylık versin diyelim...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle aslında doğru söylüyorsun ama biz bu kadar seçici çocuklar değildikya küçükken o yüzden şaşırıyorum ama kızların ki bir ayrı güzel olmuyormu yelda:)Ergin büyüdükçe kıyafet seçmeyi o zaman göreceksin.Heleki disney kahramanlı resimli olanları tercih etmeye zorunlu kalmak varya:)

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...