16 Haziran 2012 Cumartesi

KANDİL VE YOĞUN GÜN

Herkesin Miraç kandili mübarek olsun.Bizim dün kına gecesi yine bol göbek atmalı hoplamalı zıplamalı geçti bayaa yorulduk.Efede çok yoruldu ortalıkta dolaşmaktan oynamaktan.Sabah kalkıp kahvaltı yapıp öğlen Bayrampaşa Kültür Merkezine Eşimin kardeşinin kızının gösterisini seyretmeye gittik.Önümüzdeki Cumada Efenin gösterisi var.

Güzeldi Elif çok güzel Oyunlar oynadı fakat Efe bir ara sıkıldı.Çünkü gösteri 3saat sürdü.Elif Efe'den tam bir yaş büyük ve bu sene 6 yaş mezuniyetide olmuş oldu.Eskiden sadece üniversitede kep atılırdı.Şimdi anaokulu mezuniyetindede kep attılar çok güzellerdi ben böyle gösteri seyretmeyi çok seviyorum.Elif 2 senedir aynı okula gidiyor okula başladıklarından bu yana bir slayt gösterisi oldu çok beğendim gözlerim doldu bana neoluyorsa :)

Eve geldik biraz dinlenip evi toparlayıp Kandil için annemlere gidicez.Yarında öğlen nikah var bakalım:)




7 yorum:

  1. kandilin mübarek olsun canım.sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. aynı kosturma bizdede var canım .. bızde dun aksam aile dostumuzun düğünündeydik ..gecen hafta teyze oglum evlendı ,dun tanıdıgımız ,yarın halamın oglu evlenıcek:)hatta bu aksam hala oğlumun kınası var ama gidemedim eşim nezle olmuş yatıyo yarına iyileştirmem lazım..9 gunde 3 duğun 2, kına :))oynamaktan ve kosturmaktan helak olduk artık:))bu arada hayırlı kandıller canım ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ooo sevil senin bizdende yoğunmuş akrabalların düğün üstüste geldimi birde bunun yanına eş dost tanıdık kına düğünü eklenince zor yetişiyor insan.Ama yapacak birşey yok eş dost akraba olmak bugünlerde daha önemli:)sağol yorumun için

      Sil
  3. mimin var bende.
    :)

    gelicim yine.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. en yakın zamanda mimi cevaplayacağım sağol:)

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...