4 Haziran 2012 Pazartesi

İLKOKUL İÇİN 5BUÇUK ÇOK ERKEN İMZA KAMPANYASI




Benim oğlum efe 2007 haziranlı.ilkokul 'a başlamak için zorunlu sürece girmiyor.Seneye okula başlıyacak.Ama şimdiden belirsizlikler bizi tedirgin etmeye yetiyor.Sizde benim gibi düşünüyorsanız.İmza kampanyasına katılmalısınız:)

http://imzakampanyam.com/ilkokul-icin-5bucuk-cok-erken-2-imza-kampanyasi

8 yorum:

  1. inşallah sesimizi duyan çıkar. Bende bloğuma bekliyorum.

    Görüşmek üzere
    www.bakbuharika.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Merhaba adaşım iadeyi ziyarete geldim sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Bende sınıf öğretmeniyimn çocuklarıma bakıcı bulamadığımdan üçünüde 5 yaş 2 aylıkken okula göndermiştim.Şimdi ikisi mühendis biride öğretmen hiç sene kayıpları da olmadı bence bu yeterli bir yaş zaten şimdi eğitimi de eskisi kadar sıkı değil ,hele şimdiki çocukların süper zekasını da eklersek neden olmasın,sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Tabi haklısınız.Ne güzel çocuklarınız iyi yerlere gelmişler.Maaşallah.Ama bu tarz zorunluluklar dışında özgür bırakılmalı insanlar diye düşünüyorum.Mesela benim oğlumun alerjisi var sık hasta oluyor bünyesi kuvvetli değil.Özel bir anaokulunu verdiğimde en azından bazı özel isteklerim olabiliyor çocuğumla ilgili.Ben oğlumunanaokulundaki sınıfından birkaç ilkokul öğretmeni veli ile görüştüğümde sakın göndermeyin.Biz bile birçok şeyin nasıl olacağını bilmiyoruz diyorlar

    YanıtlaSil
  5. daha düne kadar 7 çok geç denilmiyor muydu ? ben mi yanlış hatırlıyorum :) bence 7 gerçekten çok geç.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yedi çok deniliyordu ama çocukların okul öncesi eğitime başlaması açısından söylendi. 5,5 yaşında ilkokula gitmek çok erken.Çocukların maraton gibi yarıştığı bir eğitim sistemi için ilkokula 5,5 yaşında başlamak çok erken.

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...