27 Ekim 2011 Perşembe

Oğlumun geçmeyen gece öksürükleri sebebiyle araştırmalarım sonucu alerji öksürüğüne en iyi soğuk buhar makinasının iyi geldiğine karar verdim.Akşama kadar doğru markayı bulmayua çalıştım yorumları şikayetleri okudum.Weewell soğuk buhar makinası seçip siparişini verdik.Umarım doğru karar vermişimdir.İnşallah faydası olur.Oğlumun odası küçük ve odadaki petek büyük olduğundan sanırım öksürük tsürekli tekrar ediyor.Geçen sene oğlumun kreşe başlamasının ilk senesiydi.Bütün bir sene öksürükle geçti diyebilirim antibiyotikler ,alerji ilaçları alerji testleri ,bitkisel yöntemler ama sonuç sıfır.Geniz eti ameliyatı oldu aldırdık küfe neme rutubete karşı alerjisi var dendi ama evimizde ve okulumuzdada bu durumlar yok.İkinci sene daha az olur hastalık dendi ama bu sene yine orta kulak iltihabı ile açtık sezonu.çok şükür atlattık ama bize öksürük yadigar kaldı.İlaç denemekten sonra soğuk buhar makinası denemeyi tercih edeceğim başka yapıcak birşey yok.



2 yorum:

  1. biz de yeni atlattik.
    Bron$it var benim oglumda.ilk defa doktora götürmedim.Kendim caylar yapip icirdim.
    Evi sürekli havalandirdim,balli zencefilli ve tarcinli papatya cayi icirdim.Evin sürekli bir camini üstten actim.Balgamini söktü sanirim.
    Belki i$inize yarar.Kesinlikle ilactan önce böyle dogal seylerle sansinizi deneyin.Umarim aldiginiz alet i$e yarar.Gecmisler olsun.Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Merhaba ve geçmiş olsun.

    biz de devamlı nebülleri kullanıyoruz. üstelik iki oğlum var , ikisinde de.. bana organik keçiboynuzu suyu önerdiler.. hala denemedim ama..

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...