20 Nisan 2012 Cuma

GEZMELERİMİZ

Oğluşun okulu Kemerburgazda bir at çiftliğine götürdüler.Oğlum bu durumdan çok memnun kaldı.At bindiği için çok memnundu  herkes binemedi anne ben dindim diye sevine sevine anlattı keyifli vakit geçirmişti.
Bende o güzel vakit geçirdiği için mutlu oldum.

Bizde bu arada 23 Nisanıda dahil ederek Antalyaya Kemer'e gidiyoruz.Eşim daha önceden otel ve uçak işlemlerini halletti.Kısmetse yarın asbah gideceğiz.8sene önce balayına gittiğimiz tatil köyüne gidiyoruz hatta eşim eğer mümkünse tatil köyünde balayında kaldığımız aynı odanın ayarlanmasını istemiş.Kısmetse yarın sabah uçuyoruz.Umarım  hava güzel olur ve güzel geçer.İçimdeki tek burukluk oğlumu götürmemek olucak.Ama o doğduktan sonra ilk defa o olmadan bir yere başbaşa gidicez. Neyseki pazartesi öğlen gelip onada vakit ayırıp  23 nisanla ilgili bir etkinliğie götürmek istiyorum.Annaanne ve dedesi ile kalıcak onlar daha şimdiden ona istediği bisikleti alarak mutlu etmeye başladılar.

Herkese iyi tatiller.

2 yorum:

  1. ayy nasil ayri kalacaksin canim? valla benim için zor olurdu ama benim kizi bir buçuk yasind kuçuk :)

    esinde super yapmis beraber vakit geçirmek ne harika, benim için hayal :)


    iyi dinlenmeler dilerim

    YanıtlaSil
  2. Sağolun ayrı kalmak tabi zordu ama anneanne ve dedeyla mutlu zaman geçirdiğini öğrenince bende tatilimden keyif aldım.Sende kızın büyüdüğünde gidersin eşinle.Bence hayal değil fırsat yaratırsınız gerçek olur öyle düşünmeyin:)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...