8 Haziran 2012 Cuma

SABAH PROBLEMLERİMİZ-2

Dün öğlen efeyi annem okuldan aldı.Evine misafir gelecekti.Evine gelecek misafirin 7 yaşında bir oğlu var onunla vakit geçirsin efede biraz değişiklik olsun istemişti.Ama okuldan hergün babası alınca bir saat okulun parkında oynadığı için annemdende bunu istemişti.Fakat annem misafiri gelirse evde bulamaz diye bir an önce eve gitmek istemiş.Efe tabi son sesiyle ağlamaya başlamış.Annem çocuk kaçırıyormuş gibi hissettim diyor.


Bu akşamda teyzemin torununun kına gecesi var.Efeye senide götürücem diye bahsetmiştim.Akşam annem dediki efe isterse bizde kalsın.Yarın okula gitmesin bu ara sıkıldıysa dedi.Efe ilk önce kalıcam dedi sonra kalmıcam yarın akşam seninle kınaya gelicem dedi.Kınaya gelmesinin istemeside kankası kınaya gelicekmiş.
Akşam eve gelince okulda ne giyeceklerini ve kına gecesinde ne giyeceklerini ayarladık beyefendinin


Sabah çok kolay kalktı.Dedikki servisçi hasan amca aradı hemen aşağı inmen lazım.Oda bize ne dedi dersiniz
Ben okula değil kınaya gideceğim oğlum kına gecesinin sabahtan başlayacağını zannetmiş
İkna etmemiz baya bir zor oldu.


Sabah oyuncaklarını neden kırdığı ile bir konuşma geçti aramızda.
Neden kırıyorsun oğlum kırma oyuncaklarını arabalarını dedim.Annecim ben kırmak istemiyorum fakat dün banyo yapmadımya kafamda mikroplar oluştu onlar kafamı karıştırıyor o yüzden kırıyorum galiba dedi şaştım kaldım cevaba.


Ben ondan sonra cevap bile veremedim yani





6 yorum:

  1. Çocuklar kafaya bir şeyi yerleştirince vaz geçirmesi çok zor oluyor.Neyse ki ikna olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok zor oluyor bazen gerçekten.Dediğin gibi bus efer kolay ikna oldu

      Sil
  2. Hahahhahaha :):):) Yerim ben bu şeker Efe efendiyi...Gerçekten çok güldüm, hele o kafasını karıştıran mikroplara ve çaresiz "Çocuk kaçıran" ananeye çok güldüm :):):) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))öyle efe efendi bazen güldürüyor bazen sinirlendiyor ama hep şaşırttıkları gerçek.Emre bora bebekde büyüdükçe şaşırtacak seni inan.

      Sil
  3. Bence mantıklı. Kendimden biliyorum, banyo yapamayınca depresif, nemrut biri olup çıkıyorum. Banyo bedenle beraber ruhu da mı temizliyor ne? Galiba negatif enerjiyi boşaltıyor. Şu afacanın tespitine bak! Helal olsun, küçük bey..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bu tespite bende şaşırdım ama bu küçük bey pek banyoyu sevmeyen biri o yüzden şaşırdım:)Nurten evet bencede öyle bende banyo yapmayınca kafamve ebdenim ağırlaşmış gibi oluyor kesinlikle insanı hafifletiyor:)

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...